Samverkan med uppfödare

Är du uppfödare och letar efter något att ge bort eller förmedla till dina valpköpare? Då kan Valpguiden vara något för dig. Jag samverkar med ett antal uppfödare av olika raser och är öppen för att fler uppfödare vill vara med och sprida valpguiden till sina valpköpare.

Vad får du?

Du får då möjlighet att erbjuda dina valpköpare kursen Valpguiden till ett reducerat pris (795 kr). För varje kull får du en kursplats utan kostnad som du kan ge till valfri valpköpare i aktuell kull. Du delar ut en kod till de som vill köpa Valpguiden 2024 för att de ska erhålla rabatten när de köper kursen.

Vad förväntas du göra?

För att ta del av det reducerade priset till dina valpköpare förväntas du aktivt berätta för dem om Valpguiden och förmedla länk till sidan där de kan läsa mer om kursen.

Anslut din kennel till samverkan:

För att ansluta sin kennel till samverkan för Valpguiden skickar du ett mail till [email protected]. Skriv samverkan Valpguiden i ämnesraden. Berätta kort om din kennelverksamhet och ungefär hur många kullar du brukar ha per år. Du kommer få reklam-material (PDF) för Valpguiden, via mail, och som du kan synliggöra för dina valpköpare.

Jag vill gärna att din kennel syns även här på sidan, med din tillåtelse såklart. Maila i så fall över en logga som jag kan lägga upp tillsammans med en länk till din kennelsida.

Complete and Continue